Over mij

Sinds 2016 ben ik werkzaam als ontspanningsmasseur in studio Massage Marin. Hiervoor ben ik opgeleid door Marin Dijkman. Ik ben bovendien aspirant Shiatsu Therapeut: ik zit momenteel in het laatste jaar van de vier jaar durende Zen Shiatsu Opleiding in Amsterdam. In september 2021 studeer ik af. Mijn diploma voor Anatomie en EHBO heb ik al behaald tijdens de opleiding.

Nog elke dag groeit mijn liefde voor dit vak. De technieken en de filosofie erachter komen voort uit een eeuwenoude traditie. Door Shiatsu en massages te geven wil ik bijdragen aan het welzijn van anderen.

Ik heb ook een theaterachtergrond als zangeres en liedschrijfster. In 2004 studeerde ik af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Vervolgens ging ik als backing vocalist op tournee met kleinkunst-zangeres Jenny Arean en speelde en zong bij o.a. Het Klokhuis. In 2009 richtte ik het theaterzangerscollectief Het Nieuwe Lied op en toerde daarmee tot mei 2018 langs de Nederlandse theaters.

Vanaf 2014 ben ik, uit interesse, een cursus massage gaan volgen. Dit nam al vrij snel serieuze vormen aan. De drive om hierin door te groeien was sterk en dus ben ik toen, naast het zingen, als masseur gaan werken. In 2018 heb ik nog een lang gekoesterde droom waargemaakt; het uitbrengen van mijn solo-album Alleen maar mooier.

Daarna ben ik mij fulltime gaan richten op mijn werk als masseur en aspirant Zen Shiatsu therapeut.